செவ்வாய், 8 டிசம்பர், 2009

Bread Kaima

already seen this


Ingredients:

Bread  --  10  slices

Finely  chopped  onion  --  2  cups

Finely  chopped  tomato  -- 1 cup

Chilly  powder  --  1  tsp

Turmeric  powder  --  1/4 tsp

Coriander  powder  --  1  tsp

Oil  --  2  tsp

Salt  -  to  taste

Coriander leaves --  a  little     


Method:

Grind  all  the  bread  slices  in  the  mixie  and  make  it  into  a  fine  dry powder.

Place  a pan  on  fire  and  pour  the oil and heat. Now  add  onions  and  tomatoes  one

by  one  and  fry  it. Then  add  all  the  powders  and  salt  and  again  fry  for 

sometime.  Finally  add  the  bread  powder  and  once  again  fry and  mix  it  well.  

Garnish  with  coriander  leaves  and  serve  hot.


A  simple  and  tasty  evening  dish  and  easy  to  cook.    

12 கருத்துகள்:

Ms.Chitchat சொன்னது…

First time to your space. You have a wonderful blogspot and bread kaima is simple yet looks awesome. Thanx for sharing.

Chitchat
http://chitchatcrossroads.blogspot.com/

priya சொன்னது…

bread kaima looks so good!...perfect for evening snacks!....must try this someday...yummy and delicious!

suvaiyaana suvai சொன்னது…

bread kaima looks so good!

malarvizhi சொன்னது…

thank you Ms.Chitchat.

Thanks Priya.

Thank you, Susri.

Priya சொன்னது…

Really a simple one for a wonderful evening!

my kitchen சொன்னது…

Simple & delicious one

Chitra சொன்னது…

உங்க சிக்கன் fry செஞ்சு பாக்க குறிச்சி வச்சுருக்கேன். ரொம்ப நன்றி.

Menaga Sathia சொன்னது…

ப்ரெட்ல கைமாவா?...சூப்பராயிருக்கு மலர்...

Nithya சொன்னது…

Something so new to me.. looks interesting and yummm... :)

Guess I am here for the first time. You have a lovely blog. will keep coming. Keep it going.

You are welcome to my blogs too. Do visit sometime.

Nithya
www.4thsensesamayal.blogspot.com
www.nitsarts.blogspot.com

Sumathikarthikeyan சொன்னது…

Looks wonderful and very light dish.

Thilaga.I சொன்னது…

wonderful work. This is Very useful to all.
Do u know how to prepare gravy with meal-maker(soyabeans..),, then plz write...!

Mythreyi Dilip சொன்னது…

Very innovative!!! U have so many unique and special recipes:)