வியாழன், 8 செப்டம்பர், 2011

KAIMA IDLI







Ingredients:

Idli   - 10
Finely  chopped  onion  --  1  cup
Finely  chopped  tomato  -- 1 cup 
Chilly  powder  --  1  tsp
Turmeric  powder  -- a little
Oil  --  3  tsp
Salt  -  to  taste
Coriander leaves --  a  little  
Tomato sauce -2 tsp

Method:

Cut all idlies to small pieces and keep aside.
Place  a pan  on  fire  and  pour  the oil and heat. Now  add  onions  and  tomatoes  one by  one  and  fry  it until it becomes light brown. Then  add chilli , turmeric  powders   and  again  fry  it to a fine paste. Add salt to taste.Now add the chopped idlies and mix well.Stop the fire and then add tomato sauce to it...
Garnish  with  coriander  leaves  and  serve  hot.































கருத்துகள் இல்லை:

கருத்துரையிடுக