வெள்ளி, 25 டிசம்பர், 2009

Pudalangai puttu

Ingredients:

Finelly  chopped   pudalangai (snake gourd)  --  2  cups

Finelly  grated  onions   --  1  cup

Green  chillies  -- 5

Garlic  --  10  pieces

Bengal  gram --  1/2  cup

Curry  leaves  - a  little

salt  -- to  taste

oil  -- 3 or 4  tsp


Method :

Soak  the  bengal gram  in  water  for  1/2 an hour  and  make  it  into  a  fine  paste.








Cut  all  the  green  chillies  and  garlic  into  small  pieces.

Now  place  a  pan  on fire  and  pour  the  oil.  Now  add the vegetable, onions, green  chillies

garlic and  curry leaves  and  fry  in  slow  flame . When  the  vegetable  becomes

light  brown  add  bengal  gram  paste  and  salt  and  again  fry  in  slow  flame.

When  it  becomes  dark  brown, remove  it  from  fire  and  serve  hot.










 



 A  very  nice  side  dish  for rice  with  sambar. 

10 கருத்துகள்:

  1. Olá, amiga!
    Conheci seu cantinho... tudo de bom!...
    Lindo, criativo, nutritivo e delicioso!
    Amei!!!
    Você é muito talentosa!... parabéns!!!
    Espero você em:
    magiadaines.blogspot.com
    Boa semana!
    Beijinhos.
    Itabira - Brasil

    பதிலளிநீக்கு
  2. ரொம்ப வித்தியாசமா இருக்கு!!!

    பதிலளிநீக்கு