ஞாயிறு, 13 டிசம்பர், 2009

Egg Adai

already seen this


Ingredients :

Egg  --  6

Grated  coconut --  1  cup

Fried  gram ( pottu kadalai ) --  1  cup

Aniseeds  --  1  tsp

Finely  chopped  onions --  1  cup

Curry  leaves  --  a little

Chilly  powder  -- 2  tsp

Turmeric  powder  --  1/4 tsp

Salt  --  to  taste

Oil  --  1/4  cup

Method :

Grind  coconut , fried  gram and  aniseed  into  a fine  paste.

Beat  all  the  eggs  in  a  bowl  and  then  add  the  paste , 

chopped  onion, chilly  powder, turmeric  powder, curry  leaves,

salt  and  whisk  them  well  into  a  smooth  batter.

Place  a  pan  on  fire  and  pour  1  tsp  oil  and  heat.

Then  pour  a  spoon  of  batter  and  make  small  adai.

Do  the  same  for  all  the  batter  and  you  can  make  15  to 

20  numbers of  adai. 



You  can  dip  this  adai  in  tamarind  gravy i.e, puli kuzhambhu and serve hot. 

9 கருத்துகள்:

Menaga Sathia சொன்னது…

அடையில் தேங்காய் போட்டு செய்ததில்லை.இனி செய்து பார்க்கனும்.அடை சூப்பரா இருக்கு...

priya சொன்னது…

so different and interesting adai, dear!!....looks tempting!

suvaiyaana suvai சொன்னது…

its very different i never heard this recipe!!

Malar சொன்னது…

different adai with coconut and egg..

my kitchen சொன்னது…

Different Adai,want to try

Priya சொன்னது…

வித்தியாசமா இருக்கு, ட்ரை பன்னுறேன்!

Priya சொன்னது…

Hi Malarvizhi,
An award is waiting for you.....

Pls visit...
http://enmanadhilirundhu.blogspot.com

priya சொன்னது…

Hi dear,

Please accept the award from my blog!

Mythreyi Dilip சொன்னது…

Really delicious dish dear, i'm bookmarking for next weekend:)