வெள்ளி, 25 டிசம்பர், 2009

Pudalangai puttu

already seen this

Ingredients:

Finelly  chopped   pudalangai (snake gourd)  --  2  cups

Finelly  grated  onions   --  1  cup

Green  chillies  -- 5

Garlic  --  10  pieces

Bengal  gram --  1/2  cup

Curry  leaves  - a  little

salt  -- to  taste

oil  -- 3 or 4  tsp


Method :

Soak  the  bengal gram  in  water  for  1/2 an hour  and  make  it  into  a  fine  paste.








Cut  all  the  green  chillies  and  garlic  into  small  pieces.

Now  place  a  pan  on fire  and  pour  the  oil.  Now  add the vegetable, onions, green  chillies

garlic and  curry leaves  and  fry  in  slow  flame . When  the  vegetable  becomes

light  brown  add  bengal  gram  paste  and  salt  and  again  fry  in  slow  flame.

When  it  becomes  dark  brown, remove  it  from  fire  and  serve  hot.










 



 A  very  nice  side  dish  for rice  with  sambar. 

10 கருத்துகள்:

priya சொன்னது…

wow...sounds interesting!!!...completely new to me!

my kitchen சொன்னது…

Very nice recipe,will try soon

Namitha சொன்னது…

Interesting recipe...Must be delicious :-)

Sumathi Karthikeyan சொன்னது…

Nice recipe...will try this...

Magia da Inês சொன்னது…

Olá, amiga!
Conheci seu cantinho... tudo de bom!...
Lindo, criativo, nutritivo e delicioso!
Amei!!!
Você é muito talentosa!... parabéns!!!
Espero você em:
magiadaines.blogspot.com
Boa semana!
Beijinhos.
Itabira - Brasil

அண்ணாமலையான் சொன்னது…

comment section not working in ur other blog.. pls luk

அண்ணாமலையான் சொன்னது…

Very nice recipe congrats

Priya சொன்னது…

ரொம்ப வித்தியாசமா இருக்கு!!!

malarvizhi சொன்னது…

Thank you Priya,
Thanks Esai selvi,
Thank you Gulmohar.

malarvizhi சொன்னது…

Thank you friend ( Annamalaiyan)
Thanks Priya