Ingredients:
Idli batter-- 3 cups
egg --5
oil --2 tsp
mustard seeds - 1 tsp
urad dal --1 tsp
bengal gram -- 2 tsp
cashew - 10
asafoetida - 1/2 tsp
salt -- a little
curry laeves - a little
green chillies - 2
chilly powder - 1 tsp
turmeric powder - 1/4 tsp
Method:
Beat all the eggs with a beater. Now add idli batter along with that egg and whisk them well.
Now add salt, chilly powder and turmeric powder and mix it.
Place a pan on fire and pour some oil and then put mustard seeds, urad dal, bengal gram, cashews ,
small pieces of green chillies, asafoetida. When the seeds splutter , add them with the idli batter.
place the panniyaaram pan on fire and spread a little oil and pour the batter , make it into a nice
tasty panniyaarams.
A very tasty evening dish.
திங்கள், 30 நவம்பர், 2009
Egg paniyaaram
already seen this
posted by malarvizhi time 2:02 AM
லேபிள்கள்: Egg paniyaaram
இதற்கு குழுசேர்:
கருத்துரைகளை இடு (Atom)
5 கருத்துகள்:
பார்க்கவே நல்லா இருக்கு, செய்துப் பார்க்கனும்.
இட்லி மாவில் முட்டை ஊற்றி செய்ததில்லை.உங்கள் பணியாரம் பார்க்கவே சாப்பிடத் தோனுது...
Tempting egg paniyaram malar,First time here.U have nice space.What a coincidence my native also chidambaram ,i completed my engineering in annamalai
paniyaram looks very very nice....so tempting..must try this someday!
பார்க்கவே நல்லா இருக்கு!!!
கருத்துரையிடுக