திங்கள், 30 நவம்பர், 2009

Egg paniyaaram

already seen this


Ingredients:
Idli batter-- 3 cups

egg --5

oil --2 tsp

mustard seeds - 1 tsp

urad dal --1 tsp

bengal gram -- 2 tsp

cashew - 10

asafoetida - 1/2 tsp

salt -- a little

curry laeves - a little

green chillies - 2

chilly powder - 1 tsp

turmeric powder - 1/4 tsp

Method:

Beat all the eggs with a beater. Now add idli batter along with that egg and whisk them well.

Now add salt, chilly powder and turmeric powder and mix it.

Place a pan on fire and pour some oil and then put mustard seeds, urad dal, bengal gram, cashews ,

small pieces of green chillies, asafoetida. When the seeds splutter , add them with the idli batter.

place the panniyaaram pan on fire and spread a little oil and pour the batter , make it into a nice

tasty panniyaarams.


A very tasty evening dish.

5 கருத்துகள்:

Priya சொன்னது…

பார்க்கவே நல்லா இருக்கு, செய்துப் பார்க்கனும்.

Mrs.Menagasathia சொன்னது…

இட்லி மாவில் முட்டை ஊற்றி செய்ததில்லை.உங்கள் பணியாரம் பார்க்கவே சாப்பிடத் தோனுது...

my kitchen சொன்னது…

Tempting egg paniyaram malar,First time here.U have nice space.What a coincidence my native also chidambaram ,i completed my engineering in annamalai

priya சொன்னது…

paniyaram looks very very nice....so tempting..must try this someday!

Suvaiyaana Suvai சொன்னது…

பார்க்கவே நல்லா இருக்கு!!!