திங்கள், 30 நவம்பர், 2009

Egg paniyaaram

already seen this


Ingredients:
Idli batter-- 3 cups

egg --5

oil --2 tsp

mustard seeds - 1 tsp

urad dal --1 tsp

bengal gram -- 2 tsp

cashew - 10

asafoetida - 1/2 tsp

salt -- a little

curry laeves - a little

green chillies - 2

chilly powder - 1 tsp

turmeric powder - 1/4 tsp

Method:

Beat all the eggs with a beater. Now add idli batter along with that egg and whisk them well.

Now add salt, chilly powder and turmeric powder and mix it.

Place a pan on fire and pour some oil and then put mustard seeds, urad dal, bengal gram, cashews ,

small pieces of green chillies, asafoetida. When the seeds splutter , add them with the idli batter.

place the panniyaaram pan on fire and spread a little oil and pour the batter , make it into a nice

tasty panniyaarams.


A very tasty evening dish.

5 கருத்துகள்:

Priya சொன்னது…

பார்க்கவே நல்லா இருக்கு, செய்துப் பார்க்கனும்.

Menaga Sathia சொன்னது…

இட்லி மாவில் முட்டை ஊற்றி செய்ததில்லை.உங்கள் பணியாரம் பார்க்கவே சாப்பிடத் தோனுது...

my kitchen சொன்னது…

Tempting egg paniyaram malar,First time here.U have nice space.What a coincidence my native also chidambaram ,i completed my engineering in annamalai

priya சொன்னது…

paniyaram looks very very nice....so tempting..must try this someday!

suvaiyaana suvai சொன்னது…

பார்க்கவே நல்லா இருக்கு!!!